Årsoppgjør

Årsoppgjør - nøyaktig og korrekt

Årsoppgjør kan bli litt overveldende for mange hver gang det er tiden er inne, men slik behøver det slettes ikke å være. Nettverk Regnskap har lang erfaring med å utføre og levere årsoppgjør for små og mellomstore bedrifter i alle bransjer. Vi ønsker å være en støtte for deg og din virksomhet og vi vil alltid arbeide med en åpen kommunikasjon og fokus på din bedrift.

Det tar tid å utarbeide et årsoppgjør, og i tillegg er det mange lover og regler man er nødt til å forholde seg til. Som om ikke dette er nok, forandres reglene av og til og da er det ditt ansvar å følge med. Dersom du lar oss utarbeide et korrekt årsoppgjør slipper du disse bekymringene og kan bruke mer krefter på andre deler av virksomheten i trygghet om at ditt regnskap vil overholde alle lover og regler.

I tillegg til årsoppgjør utfører Nettverk Regnskap alle tjenester som har med regnskap å gjøre. Dette inkluderer blant annet regnskapsføring, lønnkjøring, fakturering, veiledning ved nyetablering, rådgivning, budsjettering og skatte- og avgiftrådgivning. Alle oppgavene blir utført med stor nøyaktighet og vi er alltid oppdatert på de siste endringene i lovverket.

Årsoppgjør uansett bransje

Uansett hvilken bransje din virksomhet faller inn under, kan vi utarbeide et årsoppgjør og utføre andre regnskapstjenester. Våre kunder kommer fra mange forskjellige bransjer, blant annet entreprenører, håndverkere, transportører, diverse industri, handel, konsulentbedrifter og idrettslag. Selv om Nettverk Regnskap er lokalisert i Sande tar vi oppdrag fra kunder i Drammen, Asker og Oslo-området.

Ønsker du at vi tar hånd om virksomhetens årsoppgjør er det bare å ta kontakt med oss.

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle