Budsjett

For alle type virksomheter

Regnskapstjenester for små og mellomstore virksomheter har vært fokusområdet siden 1998. Denne erfaringen kommer kundene våre til gode. Våre kunder kan alltid kan være sikker på at deres budsjett og regnskap blir utarbeidet i henhold til gjeldende lover og regler.

Realistisk sett

Uansett hvilken bransje din virksomhet tilhører, hjelper vi deg med å utarbeide realistiske og fornuftige budsjett. Det er et arbeidsverktøy som benyttes for å holde øye med hvor godt virksomheten går. Selv om Nettverk Regnskap er lokalisert i Sande, utfører vi budsjett og andre regnskapstjenestertjenester for kunder i Svelvik, Drammen og Lier. Vi utfører også budsjett og andre regnskapstjenester for kunder i Asker og Oslo.

Budsjett og årsoppgjør

En høy kompetanse, allsidig erfaring og stor grad av fleksibilitet bidrar til at vi kan være en støtte for deg og din virksomhet. Når vi får i oppdrag å lage et budsjett eller utarbeide et årsoppgjør, vil alltid fokus være på kunden og hva som er best for hver enkelt bedrift. Vi har kunder fra bransjer som blant annet entreprenør, transporttjenester, industritjenester, handel, konsulentbedrifter og idrettslag.

Spar tid

Ved å la oss sørge for virksomhetens budsjett og regnskap, vil en rekke ressurser blir løslatt. Ressurser som bedre kan brukes på virksomhetens kjerneområder slik at du kan konsentrere deg om å gjøre det du er best til. Vi utfører alt innen regnskapstjenester fra lønnskjøring og rådgivning til årsregnskap og utarbeiding av budsjett.

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle