Lønnskjøring

Nettverk Regnskap lønn fakturerings program regnskap norge

LØNNSKJØRING MED ALT INKLUDERT

Vi tar oss gjerne av lønnskjøring og alt annet som har med lønn å gjøre. Nettverk Regnskap har lang erfaring med lønn for små og mellomstore bedrifter i Drammen, Asker og Oslo-området. Kunder vi utfører lønnskjøring for kommer fra forskjellige bransjer som entreprenør, håndverkstjenester, industritjenester, handel, konsulentbedrifter og idrettslag.

Dersom du ønsker at vi skal utføre alle nødvendige oppgaver ved lønnskjøring, gjør vi gjerne dette. Dette innebærer vedlikehold av AA-register, lønn med lønnsslipper og utbetalingslister, terminoppgjør for skatt- og arbeidsgiveravgift, innberetning av oppgavepliktige kostnader, lønns- og trekkoppgaver og årsoppgave.

Heidi Mariussen Hansen ble autorisert som regnskapsfører i 1998 og er gründeren bak Nettverk Regnskap. Lønn er en omfattende prosess som krever ressurser, men dersom du overlater det hele til oss, vil disse ressursene bli frigjort og dermed kan de brukes på andre og viktigere oppgaver. Ikke kast bort tiden på regnskapsoppgaver, og sørg for å konsentrere deg mer om virksomhetens kjernevirksomhet.

Uni Micro

Når vi utfører lønnskjøring og andre regnskapsoppgaver som for eksempel fakturering bruker vi systemet Uni Micro. Dette er et system som er kåret til best i test av PC World Norge sist gang i 2012. Dersom du ønsker det kan du også som kunde bruke deler av programmet hos deg med full integrasjon med vårt system.

Ønsker du at vi hjelper deg med lønn til dine annsatte og alt som er tilknyttet dette, er du hjertelig velkommen til å ta kontakt med Nettverk Regnskap.

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle