Økonomistyring

Styring av bedriftens økonomi

Økonomistyring handler om å styre bedriftens økonomi på en best mulig måte. Det handler også om å dekke samfunnets krav til rapportering og innsyn. Nettverk Regnskap tar hånd om bedriftens økonomistyring, slik at alle at lover og regler i forhold til innsyn og rapportering er overholdt. Økonomistyring er tidkrevende. Derfor tilbyr vi oss å gjøre det enklere for deg å konsentrere deg om bedriftens kjernevirksomhet. Ved at vi påtar oss alt arbeid rundt bedriftens økonomistyring frigjør du tid og ressurser som kan benyttes på andre områder i virksomheten.

Kontakt Nettverk Regnskap for mer informasjon.

Økonomistyring for små og mellomstore bedrifter

Nettverk Regnskap ble startet i 1998 av Heidi Mariussen Hansen. Siden da har mange små og mellomstore virksomheter benyttet seg av våre produkter og tjenester innen økonomistyring og regnskapsføring. Reglene rundt regnskap og økonomistyring forandres også av og til, og selv om det virker komplisert, er det virksomhetens ansvar at alle krav er innfridd. Ved å overlate bedriftens regnskapsføring og økonomi til oss, garanterer vi at alt blir utført på en korrekt måte.

I tillegg til økonomistyring tilbyr vi regnskapstjenester som fakturering, lønnskjøring og budsjettering. Videre tilbyr vi også økonomisk rådgivning ved etablering av ny virksomhet. Regnkapstjenester som skatte- og avgiftsrådgivning, periodisk og årlig regnskap, årsoppgjør og alt annet du forventer fra en autorisert regnskapsfører med høy kompetanse.

Rådgivning

Vil du allikevel prøve å selv stå for økonomistyring kan Nettverk Regnskap tilby økonomisk rådgivning. Det er bare å ta en telefon så tar vi en prat om din virksomhet og hva som er det beste for deg. Våre kunder kommer fra forskjellige bransjer, så uansett hva slags bedrift du har kan vi hjelpe deg med økonomien, rådgivning og andre regnskapstjenester.

Kontakt Nettverk Regnskap for mer informasjon

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle