Regnskapsfører i Drammen

Din regnskapsfører i Drammen

Dersom du behøver en regnskapsfører i området Drammen, Asker, Oslo eller Lier, kan Nettverk Regnskap hjelpe deg. Vi ønsker å være din personlige regnskapsfører og derfor kan du snakke med oss om alt som vedrører din virksomhet. Hos oss vil du ikke forsvinne i mengden av kunder, men du vil ha en kontaktperson som kjenner deg og din virksomhet personlig.

Uansett hva du skal bruke en regnskapsfører til, er vi sikre på at vi kan utføre oppgaven. Med over 25 års erfaring i regnskapsbransjen kan vi være din regnskapsfører uansett hvilken bransje virksomheten faller inn under. Våre kunder kommer fra varierte områder, men felles for alle er at de ønsker en regnskapsfører de kan stole på og som alltid utfører et kvalitetsarbeid.

Heidi Mariussen Hansen ble autorisert som regnskapsfører i 1998 og siden den gang har Nettverk Regnskap vært en støtte for mange virksomheter i området. Vi vil alltid sørge for å finne gode løsninger som gavner deg og din virksomhet. Går du med tanker om å starte opp et nytt selskap, kan vi tilby veiledning og regnskapstjenester.

En fleksibel regnskapsfører

Alle virksomheter er forskjellige og har derfor også ulike behov. Vi ønsker å være en fleksibel regnskapsfører som bidrar til at du har mindre bekymringer om økonomi og mer krefter til å jobbe med det du ønsker, nemlig virksomhetens kjerneområde. Du velger selv om vi skal sørge for å gjøre alt som har med regnskap å gjøre, eller om du heller vi ha enkelttjenester.

Ønsker du en pålitelig og trygg regnskapskontakt i Drammen som har din virksomhets interesser i fokus, er det bare å ta kontakt med oss.

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle