Regnskapstjenester

Regnskaps-tjenester

Personlig behandling

Regnskapstjenester er vårt fokusområde. Nettverk Regnskap har lang erfaring med å utføre alle typer regnskapstjenester. Hos oss forsvinner du aldri i mengden, men du vil oppleve at vi utfører regnskapstjenester med en personlig kunnskap om deg og din virksomhet. Vi ønsker å være en støtte for deg og ditt prosjekt, og derfor kan du snakke med oss om alt som angår din bedrift.

Ved at vi tar oss av alle regnskapstjenester og økonomiske oppgaver, kan du bruke all din energi og konsentrasjon om det som er virksomhetens kjerneområde. På denne måten kan du også være helt trygg på at alle regnskapstjenester blir utført i tråd med de til enhver tid gjeldende lover og regler. Over 25 års erfaring med små og mellomstore bedrifter fra ulike bransjer gjør at vi kan utføre regnskapstjenester for din virksomhet uansett hvilken bransje den kommer fra.

Regnskapstjenester

Alt fra lønnskjøring, fakturering og budsjettering

Under begrepet regnskapstjenester finner du alt fra lønnskjøring, fakturering og budsjettering til årsoppgjør, regnskapsføring og rådgivning ved oppstart og etablering av ny virksomhet. Dersom du er usikker på hvilke regnskapstjenester du ønsker, er det bare å ta kontakt for en hyggelig samtale om din virksomhet og hva du ønsker at vi skal gjøre for deg.

For små og mellomstore bedrifter

De aller fleste av våre kunder er små og mellomstore bedrifter, og vi har lang erfaring i å utføre regnskapstjenester for hele spekteret fra personlig næringsdrivende til aksjeselskap. Selv om Nettverk Regnskap er lokalisert i Sande har vi også mange kunder fra området Svelvik, Drammen, Oslo, Asker og Lier.

Ønsker du at vi tar hånd om din virksomhets regnskap, så skal du bare ta kontakt med oss for en uforpliktende og hyggelig samtale om din virksomhet.

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle