UNI MICRO

Uni Micro

Et brukervennlig, komplett og funksjonsrikt økonomisystem. Programmet gjør deg og bedriften mer effektiv og gir dere oversikt over økonomien.

Spar tid med god arbeidsflyt

Uni Micro Økonomi sparer deg for tid takket være elektronisk faktura, scanning, tolkning, godkjenning på web, smart bokføring og kontoregler. Fakturering tar kortere tid fra utsendelse til bokføring. Uni Økonomi gjør at verdier og informasjon flyter sømløst og problemfritt gjennom regnskapet ditt, og du kan når som helst hente ut tallene du ønsker. Programmet presenterer ikke bare tørre tall, men sammenstiller dem og sammenligner med målsettingene dere har.

Oppdatert og funksjonelt regnskapsprogram

Uni Økonomi gir deg rapporter for avstemming og har eksporter og integrasjoner til årsoppgjørsprogrammer. Du får også veivisere og retningslinjer for momsoppgjør og terminoppgaver. Rapportene er laget slik at du på en enkel og visuell måte kan presentere regnskapet ditt til medarbeidere, ledere, styremedlemmer, eiere, banker og investorer. Uni Økonomi er alltid oppdatert og hjelper deg med å føre regnskapet etter de lover og regler som gjelder til enhver tid.

Best i test seks år på rad

I 2015 ble Uni Økonomi kåret til best i test av PC World for sjette året på rad. Det er ingen tilfeldighet. Vi har over 37.000 brukere. Vår fordel er den sømløse flyten mellom modulene. Du skal ikke behøve å taste noe to ganger.

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle